SİNOPSPOR LİDERE BOYUN EĞDİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:54   Okunma Sayısı: 11372
Sinopspor Bölgesel Amatör Lig’in 23. Hafta mücadelesinde lider Erbaaspor’a konuk oldu. Temsilcimiz deplasmanda oynadığı maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de 23.hafta müsabakaları dün oynandı. BAL Ligi 4.Grup’taki temsilcimiz dün ligin lideri Erbaaspor karşısına çıktı. Erbaa ilçe Stadı’nda oynanan maça iki takım da kontrollü başladı. Bir kulağı da Yeni Amasyaspor’un maçında olan Erbaaspor, takipçisinin gol haberi ile Sinopspor kalesine daha fazla yüklenmeye başladı. Bu çabaları sonuç veren Erbaaspor, ilkyarının uzatma dakikalarında skoru Rıdvan Gökçe ile 1-0’a taşıdı. Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan ev sahibi takım bu kez ikinci yarının hemen başında futbolcusu Uğur Yılmaz’ın 50. dakikada bulduğu gol ile 2-0 üstünlüğü yakalayan takım oldu. Bu golün ardından mor-beyazlı takımın kalesine yüklenen Erbaaspor, yakaladığı tehlikeli pozisyonları gole çeviremeyince maç 2-0 ev sahibi takımının üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonucun ardından Erbaaspor 55 puanla zirvedeki yerini korurken, Yeni Amasyaspor da Erbaaspor’un ardından yine aynı puanla ikinci sırada yer aldı. Böylelikle BAL’da 4.Grup’taki şampiyonluk düğümü son haftaya taşınmış oldu.

SİNOPSPOR LİGDE KALDI
Öte yandan temsilcimiz Sinopspor’u ilgilendiren bir diğer maç ise Giresun’da oynandı. Düşme potasının hemen üzerinde bulunan Sinopspor kendisinden 4 puan geride olan Termespor’un rakibi Görelespor’a mağlup olmasını bekledi. Bu kritik maçta Görelespor, Termespor’u 2-0 mağlup ederek Termespor’un küme düşmesine neden oldu. Sinopspor, bu tablonun ardından gelecek sezon BAL’da mücadele verebilmek için Sinop 1.Amatör Küme şampiyonu Ayancık Belediyespor ile oynayacağı playout maçını beklemeye başladı. Mor-beyazlılar 2015-2016 BAL sezonunun son maçını kendi evinde Fatsa Belediyespor ile oynayacak.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI