7 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz dün mazbatasını aldı.

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:54   Okunma Sayısı: 5706

Sinop’tan TBMM'ye girmeye hak kazanan CHP Sinop milletvekili Barış Karadeniz  dün Adliye’ye giderek mazbatasını aldı. Adliye’ye eşi Canan Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı CHP’li Baki Ergül, CHP İl Başkanı Kadir Yavuz ve kalabalık bir partiliyle gelen Karadeniz’in mazbatasını Sinop İl Seçim Kurulu Başkanı Şamil Koç verdi. Milletvekili Barış Karadeniz, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada; “Biz de bu mazbata ile yarın Ankara'ya gidiyoruz ve orada kaydımızı yaptırıp yemin törenini bekleyeceğiz. Daha sonra hizmet aşkıyla yemin törenimizi bekleyip ardından ülkemiz ve Sinop'a hizmet etmek için mücadelemiz son hızıyla devam edecektir. Sinop halkı beni parlamentoya gönderiyor. Sinop halkının benim şahsıma ve partime gösterdiği güveni çok önemsiyorum, çok anlamlı, değerli ve kutsal buluyorum. Telefonunun 24 sat açık ve numaram 20 yıldır aynı ve inşallah 20 yıl daha değişmeyecek. Vatandaşlarımın bana her ihtiyacı oluğunda ben hazırım." dedi.

Kendisini destekleyenlere de teşekkür eden Karadeniz; “Teşkilat mensupları ve yol arkadaşlarımla birlikte burada ciddi bir süreci güzel bir şekilde tamamladık ve Sinop  halkı ile kucaklaştık. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Milletvekili Karadeniz  ve partililer, adliye önünde hatıra fotoğrafı çekimi sonrası Adliyeden ayrıldı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI