Sinopspor Çıkış Arıyor

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:17   Okunma Sayısı: 4773
Ankara’da yaşanan terör olayından dolayı ülke genelinde ilan edilen üç günlük yas nedeniyle 11.10.2015 tarihinde oynanmayarak ileri bir tarihe ertelenen Bölgesel Amatör Lig 3. Hafta müsabakaları bu gün oynanacak.

Temsilcimiz Sinopspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 4’üncü grupta bu gün 5 maç oynanacak. Erteleme maçında Mor Beyazlı ekibin rakibi Havza Belediyespor olacak. Karşılaşma bugün saat 13.30’da Sinop Şehir Stadyumunda oynanacak. Maçı Ankara Bölgesi Hakemlerinden Burak Pakkan yönetecek. Yardımcılıklarını Aykut Küçük ve Fatih Yeğni yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Onur Albayrak.

Hafta sonu oynanan Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 7. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Sinopspor, Güzelordu deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle evine eli boş dönmüştü. Mor Beyazlı Ekip erteleme maçında sahasında Havza Belediyespor engelini aşarak ilerleyen haftalar için daha iddialı olmanın hesaplarını yapıyor. 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI