HAMDİYE TEYZEYE İLK UZANAN EL KIZILAY'DAN

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:19   Okunma Sayısı: 5972
Dün gazeteniz Sinop Pusulası’nın gündeme getirdiği ve Hamdiye Çavdar isimli yaşlı kadının zorlu yaşam mücadelesini gözler önüne seren haberimizden sonra, Hamdiye teyzeye yardım eli uzatılmaya başlandı.

Sinop Kızılayı gerçekleştirdiği ziyaret ile, Dibekli Köyü'nde Hamdiye Çavdar adlı teyzenin tek başına verdiği yaşam mücadelesine bir nebze de olsa katkıda bulundu. Kızılay Şubesi tarafından hazırlanan yardım paketi, dün Hamdiye Çavdar’ın yaşadığı eve götürüldü.

Kızılay Sinop Şubesi’nin Sekreteri Hakan Şimşek tarafından Hamdiye teyzeye verilen yardım paketi ile yaşlı kadının oldukça mutlu olduğu gözlendi.

Sinop Kızılay Şubesi’nden gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili olarak şu bilgi verildi; “20 Nisan Çarşamba günü ilimizde günlük olarak yayınlanan Sinop Pusulası 1.sayfasında yer alan ‘Hamdiye Teyzenin Dramı’ başlıklı haber üzerine bugün Dibekli köyünde kendi evinde tek başına yaşayan ve yürüyemeyen Hamdiye Çavdar'ı Sinop Kızılay Şubesi olarak ziyaret ederek, durumunu yakından gördük. Kendisi ile uzun sohbet sonrasında yanımızda getirdiğimiz gıda kolisini teslim ettik.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI