Erfelek'te güreş heyecanı!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:34   Okunma Sayısı: 8531
Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, bugün yapılacak olan ‘5. Geleneksel Erfelek Belediyesi Karakucak Güreşleri’ne’ bütün Sinopluları davet etti.

Pehlivanlar Erfelek ilçesinde er meydanına çıkıyor. Erfelek Belediyesi’nin bu yıl 5.sini gerçekleştireceği  ‘5. Geleneksel Erfelek Belediyesi Karakucak Güreşleri’nde pehlivanlar değişik kategorilerde birbirleriyle mücadele edecek. Bugün yapılacak olan güreşlere vatandaşları davet eden başkan Şimşek, ata sporunu yaşatmaya çalıştıklarını belirtti.

Şimşek, “Buradaki amacımız ata sporumuzu yaşatmak, gelecek nesillere sevdirmek ve aktarmaktır. Ata Sporumuz Karakucak Güreş’ini ilçemizde yaşatmaya çalışıyoruz ve insanlarımızı bir araya getirmeyi, kardeşlik, dostluk ve sevgi bağlarının daha sıkı hale gelmesi için mücadele ediyoruz. Güreş etkinliklerimize bütün hemşerilerim davetlidir” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, spor her ne kadar barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi toplumların paylaştığı temel değerlerini bir taşıyıcısı da olsa rekabet öğesini de barındırdığını söyledi.

Başkan Şimşek, “Bu değerleri hissetmek, yaşayarak görmek için tüm vatandaşlarımızı bugün yapacağımız olan 5. Geleneksel Erfelek Belediyesi Karakucak Güreşleri’ne davet ediyorum” diye konuştu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI