HEM İSYAN HEM İSTİFA!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:26   Okunma Sayısı: 8308
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Sinop Merkez İlçe Başkanı Recep Gürhan Güleç, ülkemizde son zamanlarda yaşanan olumsuz gelişmelere isyan etti. Siyasete şu an için virgül koyduğunu belirten Güleç partisinden istifa etti.

Ülkemizde siyasette ve ekonomik anlamda son zamanlarda yaşanan gelişmeler birçok kesimden tepki çekerken bu tepkilere bir yenisi de Sinop’tan eklendi. DEVA Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Recep Güleç, ülkemizde son zamanlarda yaşanan gidişata isyan ederek partisinden istifa ettiğini açıkladı. Açıklamasında muhalefet partilerine yüklenen Güleç, muhalefetteki partilere seslenerek; “Eyyy Muhalefet Partileri, madem erken seçim hemen seçim diye bağırıyorsunuz bugüne kadar toplam 19 tane vekilin milletvekilliği düşmüş. (Belediye başkanı, bakan, vefat) yok mu içinizde cesur 11 milletvekili daha? Madem erken seçim konusunda kararlısınız ara seçim için 30 vekilin vekilliğinin düşmesi. Milletvekili 7 maddesine göre seçimden 30 ay geçtiyse -ki geçti, anayasaya göre 90 gün içinde ara seçime gidilmesi zorunludur.

YOK MU İÇİNİZDE BEN KOLTUĞU DEĞİL ÜLKE BEKASINI DÜŞÜNÜYORUM DİYEN
Hadi samimiyetinizi görelim madem ülkenin gidişatından memnun değiliz, madem gelen zamlardan çok dertliyiz, iktidar ülkeyi yönetemiyor diyoruz, ee hadi yok mu içinizde ben koltuğumu değil ülkemin bekasını düşünüyorum diyen?? Üzülerek söylüyorum ki yok millet o yüzden size inanmıyor güvenmiyor. Yapılan anketlerde % 20-25 karasız o yüzden çıkıyor. Hepiniz düzenim bozulmasın, işlerim tıkırında olsun ama halka ne olursa olsun diyenlerdensiniz.

GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM
Benim de siyasete mevcut partilerle ülkemizin insanlarının refaha huzura ulaşmasının mümkün olmadığını, bu devranın böyle gideceğini, herkesin kendi menfaatini düşünüp ülke menfaatini yok saymadığı bir siyaset bir siyasetçi görene kadar siyasete bir virgül koymayı doğru buluyor, mevcut Merkez İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Allah milletimizin yardımcısı olsun.” İfadelerine yer verdi.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI