DÜNYA'NIN EN ÖZEL SÜNNETİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:08   Okunma Sayısı: 7538
Sinop’ta gerçekleştirilen organizasyon ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezindeki 3 engelli çocuğa görkemli bir sünnet düğünü töreni gerçekleştirildi.

Düğün salonu bu kez ‘çok özel’ misafirlerini ağırladı. Sinop’ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Yasin Keçeci, Yiğithan Çiftçi ve Çınar Süslü, sünnet ettirildi. Erkekliğe ilk adımlarını atan 3 çocuk için sünnet düğünü töreni gerçekleştirildi. Dün Aşıklar Düğün Salonu’nda yapılan düğüne Sinop Valisi Hasan İpek, Belediye Başkanı Baki Ergül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, daire müdürleri, protokol üyeleri, aileler, çocuklar ve çok sayıda davetli katıldı.

Program, Kur’an tilaveti ile başladı. Sonrasında pilav ve mevlid şekerinin dağıtıldığı programda gerçekleştirilen takı töreninde Sinop Valisi Hasan İpek 3 çocuğa da altın takarken Belediye Başkanı Baki Ergül, sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Vali ve başkanın ardından davetliler de erkekliğe ilk adım atan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Programda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş; Rehabilitasyon merkezinde kalan çocukları aileleri olarak gördüklerini dile getirerek; "Bugün üç çocuğumuzun sünnet merasimini, törenini ve düğününü gerçekleştirdik. Bu konuda başta Valimiz Hasan İpek'in desteklerinin yanı sıra Sinop halkının, sivil toplum kuruluşları ve engelli derneklerimizin büyük destekleri oldu. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz onları kendimizden bir aile olarak görüyoruz. Onların şu anda yaşadıkları duyguyu hep beraber bir arada bizler de yaşamak istedik. Böyle özel günler de onları yalnız bırakmamak adına onlara destek olmak amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdik" ifadelerine yer verdi.

Sünnet düğünü töreninde şarkılarla birlikte pistte doyasıya eğlenen çocuklar çalan şarkılar ile hep birlikte oyun oynayarak gönüllerince eğlendiler.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI