TÜRKİYE CHP İLE ŞAHA KALKACAK

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:14   Okunma Sayısı: 6651
CHP Sinop milletvekili adayı Barış Karadeniz, Sinop'un ilçe ve köylerinde yaptığı konuşmalarda seçmenlerden oy isterken, "CHP iktidarında Türkiye ve Sinop şaha kalkacak" diyor.

7 Haziran seçimlerinde Sinop'tan birinci sıra milletvekili adayı olan CHP'li Barış Karadeniz, partisinin seçim gezilerinde konuştu. Konuşmasında iktidara yüklenen Karadeniz, "Emekliye ramazan ve kurban bayramında bir buçuk ikramiye dedik. Taşeron işçilik kaldırılacak dedik. Bize vaatlerimiz için kaynağı nereden bulacaksınız diyorlar. Siz hiç merak etmeyin 8 Haziranı bekleyin size nasıl yapılacağını öğreteceğiz. Onlara bir de devlet nasıl yönetilir kursunu açacağız." dedi.

BEN DE SİZLERDEN BİRİYİM
Kendisinin de iyi bir ekonomi eğitimi aldığını söyleyen Barış Karadeniz, "Bütçe nasıl yapılır iyi bilirim. Ben de sizin gibi yaşıyorum. Ben de sizin gibi yaşamak istiyorum. Yeter deyin bıktık deyin 13 yıldır yönetiyorlar. Saygıdeğer emekliler, Saray'a gelince para var, Suriyeli kardeşlerimize para var; emekçiye gelince para yok. Kusura bakma o zamana benden sana oy yok diyeceksin! Asgari ücretli kardeşim 1 buçuk milyon kardeşim bana gelince yok diyorsun benden de sana oy yok diyeceksiniz. Gençler, ilk kez oy kullanacak gençlere sesleniyorum. Anneniz yoksulsa durumu ona sorun. Gençlerin hakkını sonuna kadar savunduk.

2 milyon 200 kişiye istihdam yaratıyoruz. Bunlar bizi genç işsizlikte dünya şampiyonu yaptılar. En pahalı mazotu satmakta da lider ülke. Sizin için gençler çok güzel projelerimiz var. Çalışacaksınız, üreteceksiniz. YÖK'ü kaldıracağız. Darbe hukukunun kalbi olan YÖK'ü kaldıracağız. Sadece onu değil 2. öğretimde alınan harçları da kaldıracağız.

13 YILDA ÇÖZÜLEMEYEN BİR SORUNU 1 YILDA ÇÖZMEYE SÖZ VERİYORUM
Size 13 yılda çözülemeyen bir sorunu bir yılda çözmeye söz veriyorum; Türkiye'de yurt sorunu kalmayacak. Aile sigortasını getireceğiz. Hiç kimsenin yoksulum deme hakkı da kalmayacak.  Onlara çerez parası dedikleri Mercedesler alındı, altlarına altın kaplama klozetler yapıldı. Asıl mağdur vatandaş.  Medya üzerine baskı kurulduğunu biliyoruz. Merkez Türkiye projesiyle bu Dünya'ya bu ülkeye huzuru barışı getireceğim Bunu sağlayacağım söz veriyorum. Suriye'de neler yaptıklarını bu dünya gördü. Müslümanı müslümana kırdırıyorlar. Ellerine silah veriyorlar. Türkiye'nin yaşadığı en ciddi sorunlardan biri israftır. İsraf sizin paranızla yapılıyor. Kendi israfınızı da meşrulaştırmak için dini kullanıyorlar. Ve Papa'yı örnek gösteriyorlar. Daha sonra Papa açıklama yaptı, uçağım yok israfı sevmem diyor. Eğer israf konusunda örnek göstereceksen neden sevgili Peygamberimizi örnek göstermiyorlar. Onlar saltanatın ne olduğunu çok iyi biliyorlar."
ifadelerine yer verdi.

BÜYÜK MİTİNGE DAVET
Barış Karadeniz bugün Sinop'ta vatandaşlara seslenecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun mitingine de tüm Sinopluları davet ederken, "CHP'nin gücünü, nasıl iktidara geleceğini hep birlikte gösterelim" dedi. 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI