BEŞİKTAŞ’A ‘CAN’ VERENLER KIZILAY’A ‘KAN’ VERDİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:53   Okunma Sayısı: 7869
Sinop57 Beşiktaşlılar Derneği, hafta sonu kan verme etkinliğinde buluştu. Derneğin üyeleri gerçekleştirdikleri organizasyon ile Kızılay Kan Merkezi’nde kan bağışladılar.

Kurulduğu günden bu yana aktif bir şekilde sosyal sorumluluk etkinliklerini gerçekleştiren Sinop57 Beşiktaşlılar Derneği, ‘Sorumluk kanımızda var’ sloganı ile kan bağışı etkinliğinde buluştu. 9 Nisan Cumartesi günü Kızılay Kan Merkezi’nde toplanan dernek üyelerinden oluşan yaklaşık 15 kişilik grup, Kızılay’ın Atatürk Caddesi üzerinde bulunun Kan Toplama Merkezi’nde kan bağışında bulundu.

KAN ACİL DEĞİL, SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR
Kan Toplama Merkezi önünde bu etkinlik ile ilgili olarak açıklamada bulunan Sinop57 Beşiktaş Derneği kurucu başkanı Alper Bayrak, kanın acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek; “Her dört saniyede bir ünite kana ihtiyaç varmış. Fakat memleketimizde her bin kişiden dört kişi kan veriyormuş. Bugün buradaki amacımız bir tarafta yaşamımızın en değerli maddesi olan kanımızı bağışlarken, diğer taraftan da Sinoplu Beşiktaşlılar olarak tüm dünyaya birlik beraberlik içerisinde olduğumuz mesajını vermektir. Ülkemiz kritik günlerden geçiyor. Onun içim bu günler de küçük problemleri unutma, birlik ve beraberlik içinde el ele verme günüdür” şeklinde konuştu.

Merkez önünde bulunan Beşiktaşlılar, Alper Bayrak’ın açıklamasından sonra işlemlerini yaptırarak kan bağışında bulundular. Konuşmasının ardından Başkan Alper Bayrak da dernek üyeleri ile birlikte kan vermek üzere koltuktaki yerini aldı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI