Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu’ndan Sinop İçin Jet Hızında İmza!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:25   Okunma Sayısı: 4493
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Sinop-Boyabat-Durağan İçme suyu İsale Hattı Proje Yapımı işinin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Sinop-Boyabat-Durağan İçme suyu İsale Hattı Projesi’nin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kendisine sunulduğu gün imzalandı.

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun imzasıyla Sinop-Boyabat-Durağan İçme suyu İsale Hattı Projesi’nin hizmete alınmasıyla Boyabat ve Durağan İlçelerine yılda 6,3 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temin edilecek.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI