'SİNOP'U EL BİRLİĞİ İLE GÜZELLEŞTİRİYORUZ'

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:53   Okunma Sayısı: 7034
2019 yılında gerçekleştirilen Yerel Seçimlerin ardından AK Parti adayına 5000 oy fark atarak Belediye Başkanı Barış Ayhan, gazeteniz Sinop Pusulası’nı ziyaret etti.

Sinop Belediye Başkanlığı görevini 30 aydan bu yana yürüten Barış Ayhan gazetemize ziyarette bulunarak Sinop ile ilgili gerçekleştirdikleri ve yapacakları çalışmaları paylaştı. Başkan Ayhan, gazetemize yapmış olduğu açıklamada, seçimlerde vermiş oldukları sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyleyerek, bu çalışmaları ve projeleri vatandaşlarla buluşturma noktasında yerel basının da önemine vurgu yaptı. 4 mahallenin de merkeze katılması ile Sinop’un artık daha da büyüdüğünü belirten Barış Ayhan; “Sinop artık büyüyor. Son olarak 4 mahalle aramıza katıldı. Bizler artık buraların da sorunları ve ihtiyaçları ile uğraşıyoruz. Evet, siz çok değerli basın mensupları arkadaşlarımızı biraz ihmal etmiş olabiliriz fakat işlerimiz o kadar yoğun ki sabah 7’den akşamın 7’sine kadar Sinop için ter döküyoruz. Sinop’un ufku açık, biliyorsunuz son 2 yıldır bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Bizler bu sürece rağmen üretken olmak için uğraştık ve bu olumsuz süreci bekleyerek geçirmedik. Sinop Belediyesi olarak güzel projelerimizi sizlerin katkısı ile Sinop halkına ulaştıracağız” diye konuştu.

Başkan Ayhan son olarak Sinop’un ve Sinop halkının her sorununa çözüm bulmak için mesai arkadaşları ile birlikte son sürat çalıştıklarını belirterek; “İlimiz projelerimiz ve çalışmalarımız ile birlikte daha da güzel olacak” dedi.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI