TEK YÜREK OLDUK

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:44   Okunma Sayısı: 4878
Geçtiğimiz hafta içinde Suriye’nin İdlib bölgesinde verdiğimiz şehitlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Sinop’ta da hafta sonu gerçekleştirilen spor ve kültür etkinliklerinde Türk bayrakları açıldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Suriye'nin İdlib bölgesinde bulunan askeri güçlerimize 27 Şubat Perşembe gecesi rejim unsurları tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu 34 kahraman askerimiz şehit olmuştu.

Sinoplu gençlerimiz sahalarda, salonlarda, gençlik merkezlerinde ve yurtlarımızda bayrak ve vatan sevgileri ile birlik beraberlik mesajı verdiler. Mehmetçiğimize bir güç kuvvet olsun, yüreğimizin, dualarımızın onlarla olduğunu göstermek istediler. "Milletimizin Başı Sağ Olsun İdlib’deki Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz" yazılı pankartla İdlib’de Şehit düşen askerlerimizi bağrına bastılar. Bir dakikalık saygı duruşunda bulunulan karşılaşmalarda sporcular, ay-yıldızlı bayraklarla Şehitlerini saygıyla andılar. 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI