ÖĞRETMEN TALEP ETTİ KAYMAKAM SESSİZ KALMADI

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:46   Okunma Sayısı: 6734
Sinop’un bir ilçesinin köy okulunda görev yapan Kezban Öğretmenin yardım talebi karşılıksız kalmadı.

Durağan’a bağlı Kılıçaslan Köyü’nde zor şartlar altında öğrencilerine eğitim vermeye çalışan Kezban Öğretmen’in sosyal paylaşım sitesindeki hesabı üzerinden yaptığı yardım çağrısı anında karşılık buldu.

Durağan’ın Kılıçaslan Köyü’nde ilkokul öğretmenliği yapan Kezban Muslu, kişisel sosyal paylaşım sitesinden görev yaptığı okulunun öğrencileri için bot ve mont yardım talebinde bulundu. Öğrencilerinin ekonomik durumlarının kötü olduğundan bahseden Muslu yazdığı yardım mesajında şu ifadelere yer verdi; “Öğrencilerim lastik ayakkabıları ile okula geliyorlar. Ayaklarına kar giriyor, çok üşüyorlar. Montları botları yok. Ben gücüm yettiğince yardım etmeye çalıştım. Kesinlikle para yardımı istemiyoruz. Bot ve mont yardımı istiyoruz sizden.”

Kezban Öğretmenin yardım talebi üzerine İlçe Kaymakamı Turan Soğukoluk hemen harekete geçerek gerekli yardımın en kısa sürede öğrencilere ulaştırılacağının müjdesini verdi. 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI