SİNOP’UN MUTLU GİRİŞİMCİSİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:49   Okunma Sayısı: 9521
Türkiye Grameen Mikrofinans Programınca (TGMP) Türkiye genelinde 7 bölgenin 7 mutlu mikro girişimcisi seçildi. Karadeniz Bölgesinden Sinop Mikrofinans Şubesinin başarılı mikro girişimcisi Neriman Çöpcü ‘En Mutlu Mikro Girişimci” ödülüne layık görüldü.

Türkiye Grameen Mikrofinans Programınca(TGMP) 20 Mart Dünya Mutluluk Günü dolayısıyla Türkiye’nin 7 bölgesindeki mikro girişimcilere ‘En Mutlu Mikro Girişimci” ödülleri verildi. Karadeniz Bölgesinden bu ödüle layık görülen isim Kudret Halı Yıkamanın sahibi Neriman Çöpcü oldu. Sinop Mikrofinans Şubesinin başarılı mikro girişimcisi Neriman Çöpcü, işyeri açma hayali, mikro kredi sayesinde gerçekleştiğini belirtti. Çöpcü, “10 yılda 78 bin TL mikrokredi kullandım. Aldığım kredileri Halı Kurutma Odası, Halı yıkama makinaları ve tadilat gibi ihtiyaçlarımda kullandım. İşimi büyütmek için kullandım. Kendi ayaklarım üzerinde durmaya gayret gösterdim ve hayata hep pozitif bakmaya çalıştım. Bu ödüle layık görülmek ayrıca beni mutlu etti. Ben dünyayı seviyorum, sevdiğim için de mutluyum. Mutluluğum da sanırım çevremdekilere yansıyor. Herkes de bunun farkında sanırım. Biz girişimci kadınlara destek veren Mikro Krediye çok teşekkür ediyorum” dedi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI