BAYRAK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI; “SORUNLARINIZI, İHTİYAÇLARINIZI BİLİYORUM”

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:55   Okunma Sayısı: 8688
Erfelek İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevini yürüten Nütfiye Bayrak, Erfelek Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıkladı.

Yerel Seçimler yaklaştıkça aday adayları da netleşmeye başladı. Tüm Türkiye’de yaklaşmakta olan seçimlerin heyecanı start alırken, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için aday adayları da belli olmaya başladı. Sinop’ta ve ilçelerinde de seçim heyecanın yaşandığı şu günlerde Erfelek ilçesinde belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruları başladı. Son olarak Erfelek’te İlçe Özel İdare müdürlüğü görevi yapan Nütfiye Bayrak, Ak Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Dün Ak Parti Erfelek İlçe Başkanlığı’na gelerek evraklarını teslim eden Bayrak, partide kendisine destek için gelen partililere açıklamada bulundu. Oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğu önünde konuşan Nütfiye Bayrak, ilçe halkının, ilçenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını bildiğini ve bu sorunları çözmede, ihtiyaçları gidermede üzerine düşen her şeyi yapmak için bu yola koyulduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu; “Memur olmam münasebetiyle kurulduğu ilk günden beri gizli sevdam olan Ak Sevda’ma gönül vermiş değerli hanımefendiler, beyefendiler. Hizmetlerin en güzelini layık olarak gördüğüm Erfelek ilçesine Ak Belediyeciliğin de gücünü, tecrübesini alarak sizlere hak ettiğiniz şekliyle en güzel şekilde örnekle gösterilebilecek bir ilçe yapmak hedefiyle 31 Mart 2019 seçimlerinde belediye başkanlığı aday adaylığı için resmi müracaatımı yapmış bulunuyorum. Sizlerin mevcut olan sorunlarınızı, ihtiyaçlarınızı biliyorum. Rabbim nasip eder, bu süreci tamamlarsak bu sorun ve ihtiyaçların giderilmesine vesile olacak elle tutulabilir, yapılabilir projelerimiz mevcuttur. Bunları teker teker hepinize açıklayacağız. Konuşmalarımı burada sonlandırırken bana zaman ayırarak buraya geldiğiniz ve gönülden destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum.”

Konuşmasının ardından başvuru evraklarını Ak Parti Erfelek İlçe Başkanı İbrahim Reçber’e teslim eden Nütfiye Bayrak, sonrasında kendisine destek için gelen vatandaşların tebriklerini kabul etti.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI