Halka dayalı güçlü devlet

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:08   Okunma Sayısı: 4802
Vatan Partisi Sinop Milletvekili Adayı Adnan Konukman, 7 Haziran Genel Seçimleri ile ilgili iddialı açıklamalarda bulunarak AKP'ye yüklendi.
Vatan Partisi Sinop milletvekili adayı Adnan Konukman, "Halka Dayanan Güçlü Devlet" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, "AKP, tek başına Cumhuriyet’i yıkamadı, bölücü terör örgütüyle açılım yaparak işbirliğine gitti. O da yetmedi, CHP’yi kasetlerle denetim altına aldı ve Yeni CHP’yi oluşturdu. Yeni CHP, AKP’nin açılım bölücülüğüne ortak oldu. Kılıçdaroğlu yönetimi, Ermeni soykırımını savunan adayları listelerin başına koydu ve Kemal Derviş’i ekonominin başına geçireceğini ilan etti. O Kemal Derviş, 2002 yılında DSP’yi bölüp hükümeti dağıtarak AKP iktidarının yolunu açan tertipte başroldeydi. Görevi yine aynı, AKP saltanatını CHP desteğiyle sürdürme planında rol üstlenmiş bulunuyor." dedi.
 
Sinop Pusulasına konuşan Adnan Konukman, "AKP Hükümeti, artık Türkiye’yi yönetemez duruma düşmüştür. Tayyip Erdoğan’ların partisi, Türkiye’yi böldüğü için bölünüyor.Milletçe tarihî bir kararın eşiğindeyiz. “ABD Güdümlü Zorba Devlet” ya da “Halka Dayanan Güçlü Devlet” seçenekleri Türkiye’nin önündedir.İktidarın kaynağı halktır. Devlet yönetimini mahalle ve köylerden merkeze kadar halka dayandıracağız. Millî Hükümet, kamu yönetimini basitleştirecek, hızlandıracak, yasaları azaltacak ve sadeleştirecek, kamu hizmetini ucuzlatacaktır. Kamu çalışanları halka hizmet ruhuyla görev yapacaktır. Siyasal partilere üye olma hakları sağlanacaktır. Polisin halkla bağları güçlendirilecek ve saygınlığı yükseltilecek, çalışma ve yaşam koşulları düzeltilecektir.7 Haziran’da açılım partilerine verilecek oylar, vatanı bölmeye ve Cumhuriyeti yıkmaya hizmet eder. PKK’yı hükümet ortağı yapma planını destekleyenler, ülkeyi ateşlere atacak bir tertibe ortak oluyorlar." ifadelerine yer verdi.
 
Haber Merkezi

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI