Mahallelinin 'Bozuk yol' tepkisi

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:30   Okunma Sayısı: 17401
Ada Mahallesi Okyanus Sokağı sakinleri, doğalgaz ve inşaat çalışması sırasında bozulan ve henüz yapılmayan yoldan kalkan toz nedeniyle zor anlar yaşıyor. Kapı ve pencere açamadıklarını belirten mahalleli, yolun biran önce yapılmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre Ada Mahallesi’nin Okyanus Sokağı yolu  doğalgaz ve inşaat çalışması sırasında bozuldu. Bozulan yolun yapılmaması nedeniyle yolda toz tabakası oluştu. Araçların geçişi sırasında kalkan toz nedeniyle dışarıya çıkamaz olduklarını belirten vatandaşlar, “Balkonumuz var, ama çıkıp bir kahvaltı yapamıyoruz, yemek yiyemiyoruz. Her yer toz, duman. Hemen hemen her gün balkon ve pencere yıkamak zorunda kalıyoruz. En ufak bir rüzgarda uçan toz evlerimizin içine doluyor. Ne yapacağımızı bilemedik” diyerek yetkililere sorunun çözülmesi için çağrıda bulundular

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI