Hüseyin Yüksek spora katkı vermeye devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:41   Okunma Sayısı: 4398
Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek, birçok alanda verdiği desteğin yanında spora da aynı şekilde destek vermeye devam ediyor.

Son olarak Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sinopspor’un hafta sonunda Sivas’ta oynadığı karşılaşmanın deplasman giderlerini karşılayan Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek, bu kez de Gerze’deki Gerze Belediyespor kulübüne yaptığı forma desteği ile gündeme geldi. Amatör liglerde mücadele edecek olan Gerze Belediyespor’un forma ihtiyacını gideren Yüksek, “Spora ve sporcu kardeşlerimize destek vermeye devam edeceğiz” diyerek şu ifadelere yer verdi; “Gerze ilçemizde tüm spor faaliyeti içinde olan kulüplerimize, Başkan ve yönetim kurullarına futbolcu ve diğer spor dallarında ilçemizi temsil eden oyuncularımıza yeni sezon formalarımız hayırlı olsun. Gerze Belediyespor Başkanı değerli kardeşim Uğur Sağır başta olmak üzere Asbaşkan Ahmet Aydın ağabeyime, Gerze Belediye başkanımız sayın Osman Belovacıklı’ya, teknik heyete, değerli hocalarımıza, A Takımı ve tüm kademe oyuncu kardeşlerime yeni dönemde başarılar diliyorum. Gerze halkımıza hayırlı olsun.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI