Diyarbakır Sur'daki operasyonlara Sinop'tan destek

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:53   Okunma Sayısı: 6985
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde operasyonlar sürüyor. Sinop’tan giden özel harekatçılarında katıldığı operasyonda hainlere göz açtırılmıyor.

Bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar Türkiye’nin bir çok noktasından katılan güvenlik güçlerinin destekleriyle sürüyor. Sinop’tan destek için giden özel harekat polislerinin de yer aldığı operasyonlarda sık sık silah ve patlama sesleri duyuluyor. Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'un yüzde 95'nin temizlendiğini açıkladığı Sur'da özel kuvvetler, jandarma ve polis özel harekat timlerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonlarda tuzaklanmış bombaların imhası gerçekleştiriyor. Sokağa çıkma yasağının bulunmadığı Gazi Caddesi üzerindeki bazı esnaflar kepenk açarken, bazıları da kurşun sekmesi riskine karşı kepenklerini açmadı. Cadde üzerinde bazı vatandaşlar çatışmaları merakla izlerken, Orman ve su İşleri İl Müdürlüğü ile DSİ'ye ait araçlar çatışma bölgesindeki moloz yığınlarını toplayarak, kumlarla çukurları kapatıyor.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI