İL MÜFTÜSÜ'NDEN HASTALARA MORAL

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:11   Okunma Sayısı: 5821
Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan ve beraberindeki heyet, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sinop Atatürk Devlet Hastanesini ziyaret eden İl Müftüsü Mustafa Erkan, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Hüseyin Konukçu ile birlikte hastane yönetimi ve hastaları ziyaret ederek Kutlu Doğum Haftası anısına gül ve kitap takdim ederek, hastalara Allah’tan acil şifalar temennisinde bulundular. Hastanede yatarak tedavi olan hastaların, İl Müftülüğü tarafından ziyaret edilmelerinin moral motivasyon açısından çok faydalı olduğu ve ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettikleri öğrenildi. 
Hastane ziyareti sırasında heyetle yakından ilgilenen Başhekim Yard. Uzm. Dr. Mehmet Usta; “Kutlu Doğum Haftasında hastanemizi ziyaret ederek hastalarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunan İl Müftülüğü heyetine teşekkür ediyorum. Ayrıca Kutlu Doğum Haftasındaki etkinliklerinden dolayı İl Müftülüğünü tebrik ediyorum” dedi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI