"ÖZLENEN, ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI BU KENTE KAZANDIRACAĞIM”

Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2023, Pazartesi - 14:27   Okunma Sayısı: 123858
Sinop Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fatih Şanlan, Sinop’un gelecek vizyonunu sağlayacak projelerinin hazır olduğunu belirterek, “Özlenen, şeffaf belediyecilik anlayışını bu kente kazandıracağım” dedi.

2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Sinop Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan Fatih Şanlan, katılımcı, şeffaf bir yönetim anlayışını ile Sinop’a hizmet edeceğini söyledi. Şanlan, “Birileri için değil, bu kentin vatandaşı için çalışacağız. Şeffaf olacağız, açık olacağız, denetlenebilir, sorgulanabilir olacağız. Bahaneler üreten bir belediye değil, hizmet getiren anlayışla çalışacağız” dedi.

Vatandaşın talep, istek ve şikayetlerin hızlı bir şekilde çözümleneceğini de dile getiren Şanlan, “Sinop Belediye bünyesinde işçi ve personel alımı herkesin gözü önünde noter huzurunda olacak. Size söz veriyorum herkese eşit mesafede olunacak. Acil olarak çöp ve temizlikte çalıştırılmak üzere 35 personel alımı yapmak istiyorum. Acil olarak 3 âdet çöp aracı alımı yapmak istiyorum.” dedi.

Her mahallenin yaşadığı sorunları bildiğini ifade eden Şanlan, “Sinop Merkez Osmaniye mahallesinin Su sıkıntısı Belediye su hattı yenilenmesi ile çözüme kavuşturmak mümkündür. Mevcut hat köyler birliği hattı olduğu için vatandaşlarımız yaz aylarında çok büyük çile çekmektedir. Söz veriyorum su sorununu seçildiğim günden itibaren derhal harekete geçerek ortadan kaldırmak istiyorum. Halkımızı samimiyet ve güler yüzlü belediye yönetimi ile buluşturmak önceliğimizdir.” diye konuştu.

Editör: Aydın YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI