ORGANİK YUMURTALAR İLGİ GÖRÜYOR!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:08   Okunma Sayısı: 5507
Sinop’un Durağan ilçesi Merkez Mahallesi’nde ikamet eden İbrahim Yıldız evinin bahçesine kurduğu Organik Yumurta üretim tesisinde tamamıyla organik yumurta üretimine başladı. Yıldız, hayalini kurduğu işi başarmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Evinin bahçesine kurduğu üretim tesisinde 500 adet Lokman Brown cinsi  tavuk besleyen Yıldız ayrıca bahçesine 3 ayrı bölüm yaparak buralara yulaf, çavdar ve arpa ekerek tavuklarını tamamıyla doğal yollardan besliyor. Merkez Mahallesi Yavuz Selim Caddesi No:6'da (İHL'nin üst bitişiği) hizmete başlayan organik yumurta üretim tesisi evlere servis imkanı da sunuyor. Tavuklar bu bölümde organik şekilde beslenip sularını burada yapılan su kaplarından düzenli şekilde içiyorlar.

Yıldız, yıllardır hayalini kurduğu işi sonunda gerçekleştirmeyi başardığını belirterek; “Vatandaşlarımdan ve esnaflarımızdan organik yumurtalarımızı alarak destek olmalarını bekliyorum. Lütfen nasıl meydana geldiğini bilmediğimiz yumurtaları çocuklarımıza yedirmeyelim. Vatandaşlarımız buyursunlar gelsinler tesisimizi görsünler ve gönül rahatlığı ile günlük organik yumurtalarımızı alsınlar. İlçemde hizmet veren bakkal ve market sahibi arkadaşlarımızdan organik yumurtamızı vatandaşlarımıza ulaştırmamıza yardımcı olmamı sağlamalarını rica ediyorum. Vatandaşlarımız 0 544 835 00 57 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşıp evlerine servis isteyebilirler" dedi. Yıldız, yaklaşık 500 tavuktan günlük 400 ile 450 arası organik yumurta alabildiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: duragan57.com

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI