ANKARA'DAKİ DARBE GİRİŞİMİNDE SİNOPLU GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:11   Okunma Sayısı: 21650
Geçtiğimiz akşam yaşanan darbe girişiminde Ankara Beştepe mevkiine atılan bomba sonucu Sinoplu gencin de hayatını kaybettiği bildirildi

15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yakınına 2 bomba atıldı. Saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden bir gencin de Sinop Ayancık nüfusuna kayıtlı Ömer Can Açıkgöz olduğu bilgisine ulaşıldı.

Edinilen bilgilere göre 21 yaşındaki Ömer Can Açıkgöz’ün Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesi’nde eğitim gördüğü, askeri darbe girişimi sırasında Ankara Beştepe’de atılan bomba nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

CENAZEYE VALİ CİRİT DE KATILACAK
Ailesinin İstanbul Kartal’da yaşadığı öğrenilen Sinop Ayancıklı Ömer Can’ın bugün (17 Temmuz Pazar), Büyükdüz köyünde son yolculuğuna uğurlanacağı belirtilirken cenazeye Sinop Valisi Kemal Cirit’in de katılacağı bildirildi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI