'HEM TÜRKİYE HEM DE SİNOP'UN YÜZYILI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:48   Okunma Sayısı: 12455
AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Seyit Ali Çetin; “Bizler Sinop’a hizmet etme konusunda gecemizi gündüzümüze katıp Sinop’umuzu daha güzel yerlere taşıyacağız ve iktidarın nimetlerinden faydalandıracağız”

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den ikinci sıra milletvekili adayı olan iş insanı Seyit Ali Çetin gazetemize açıklamalarda bulundu. Öncelikle tüm İslam Alemi’nin Ramazan-ı Şerif’ini kutlayan Çetin; “Ülke olarak kuruluşundan itibaren AK Partimiz ile 22 yıldır istikrar içerisinde ülkemize ve milletimize hizmet ediyoruz. AK Partimiz ile Cumhuriyetimizin 100. yılını yaşıyoruz. Bizler de bu Cumhuriyetimizin 100. yılında Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın teveccühü ile Sinop’tan iki vekil çıkararak hem Türkiye Yüzyılı hem de Sinop’un yüzyılı için canla başla çalışacağımız bir seçim sürecine giriyoruz” dedi.

“Aday adaylık sürecinde tüm aday arkadaşlarımızla hep birlikte hareket ettik ve her aday adayı arkadaşımız partimiz için sahalarda idi ve bundan sonra da sahada olacaklar” diyen Çetin; “Biz birlikten tarafayız ve gördük ki ülkemizin insanının ne kadar umutlu olduğu ve mevcut iktidardan memnuniyetlerini bizlere anlatırken başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ekibine canı gönülden dua edenlerin ve ‘Allah başımızdan eksik etmesin’ diye ettikleri dualarda gördük ki ülkenin başta Cumhurbaşkanımıza ve bizlere ne kadar ihtiyacın olduğunu hissettirdiler ve muhalefet için ülke derin bir siyasi istikrarsızlıktan geçiyor” diye konuştu.

Çetin, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Muhalefet partilerinin yani altılı masanın şuan ülkeyi, vatandaşı ya da ekonomiyi falan düşündükleri yok. Varsa yoksa nereyi ele geçiririz, kimi hangi koltuğa oturturuz onun hesabını yapıyorlar. Birlik ve beraberlik deyince AK Partimiz gibi tek bir birliktelik olması lazım. Her kafadan sesler yükselince parti içlerinde bazı kişilerin de ses çıkartması da normaldir. Örneğin yeni seçimlere girecek partileri elde tutmak için 15 - 25 vekil verilmesi bunun en somut göstergesidir. Bizler Sinop’a hizmet etme konusunda gecemizi gündüzümüzü katıp Sinopumuzu daha güzel yerlere taşıyacağız ve iktidarın nimetlerinden faydalandıracağız. Bakın son 10 yılda Sinopumuza kazandırdıklarımıza. Havaalanından tutun da hastanelere varana kadar, otoyollara, Adliye ve Emniyet binalarına, TOKİ evleri, spor komplekslerine A’dan Z’ye ne varsa hizmet alma konusunda mevcut vekillerimiz canla başla çalışmalar yürüttüler. Bizler de bu bayrağı daha ileriye taşıma noktasında ve bizden sonraki nesillere daha güzel bir Sinop bırakmak için mücadelemiz sürecek”

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI