esnafımız tüm başkan adaylarını dinlesin

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:54   Okunma Sayısı: 6488
Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri ile gazetemize ziyarette bulundular.

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, ekibi ile birlikte 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan Genel Kurul öncesi ziyaretlerini gerçekleştiriyor. İlimizdeki kurum, kuruluş, işletme ve STK’ları ziyarette bulunan Gündoğdu, basın ziyaretleri kapsamında Sinop Pusulası’na misafir oldu.

Ekibi ile birlikte gazetemize ziyarette bulunan Başkan Haydar Gündoğdu, Genel Kurul’a sayılı günler kaldığını belirterek; “9 Ocak 2022 tarihinde Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz Genel Kurulumuza tüm esnaf arkadaşlarımızı bekliyoruz. Genel Kurul öncesi esnaf arkadaşlarımıza da ziyaretlerde bulunuyoruz ve sizlerin de Oda’mızın üyesi olmanızdan dolayı sizlere de ziyarette bulunmak istedik. Sinop ilinde bulunan 1600 üyemiz ile birlikte Oda Başkanlığı seçimlerimiz bayram havasında geçecek. Bu vesileyle sizlerin aracılığı ile tüm esnaflarımızı Genel Kurulumuza beklediğimizin çağrısın yapıyoruz” diye konuştu.

ADAYLARI DİNLEYİP ÖYLE KARAR VERSİNLER
Gündoğdu, ayrıca seçimlerde diğer başkan adaylarının da olduğunu belirterek; “Bizlerden başka adaylar da bu Genel Kurul’da olacak. Esnaf arkadaşlarımız orada bizim ve diğer başkan adaylarının konuşmalarını dinlesinler ve ona göre karar versinler. Ortak bir şekilde kararlarını sandığa yansıtsınlar. Biz bunu istiyoruz” ifadelerini kullandı.  

PANDEMİ BOYUNCA ESNAFLARIMIZA DESTEK VERDİK
Pandemi ile mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalara da değinen Gündoğdu, şu bilgilere yer verdi; “Biliyorsunuz tüm Dünya’nın uğraştığı gibi bizler de pandemi ile mücadele veriyoruz. Bizler de Oda olarak esnaf arkadaşlarımızı pandemi konusunda bilgilendirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda pandemi ile alakalı bilgilendirme broşürlerimizi esnaflarımıza dağıtıyoruz. Maske dağıtıyoruz. Pandemiden etkilenen kahvehanelerimiz, çay ocaklarımız, kuaförlerimiz gibi muhasebelerini tuttuğumuz esnaflarımız için de Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapması gereken neyse onlar yapılmıştır, mağdur edilmemişlerdir. Ayrıca esnaf pandemi dönemi boyunca temin edilen maske eldiven hiçbiri bütçe olarak Oda’mızdan çıkmamıştır. Kurum ve kuruluşlardan destek alıp bunları dağıttık. Dolayısıyla esnafımızın parasıyla maske alıp dağıtmadık.”

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI