Kenevir operasyonu

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:58   Okunma Sayısı: 2591
Sinop’ta Jandarma ekipleri tarafından yapılan iki ayrı adrese yapılan operasyonda çeşitli miktarlarda esrar maddesi, kenevir ve silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Sinop İl Jandarma Komutanlığı ve Merkez İlçe Komutanlığı ekipleri  iki ayrı adrese operasyon düzenledi.  Sinop Merkez Ada Mahallesinde ikamet eden şüpheli S.T.’nin ev ve eklentilerinde arama yapan Jandarma ekipleri,  30 gram esrar maddesi ile  5 adet 7.62 mm çapında fişek ve 1 adet kama bıçak ele geçirdi. Diğer operasyon ise Abalı Köyü Akliman Bölgesinde ikamet eden şüpheli H.D’nin adresine yapıldı. Jandarmanın burada yaptığı aramada ise 103 kök kenevir bitkisi, 2415 gram esrar maddesi,  1 adet av tüfeği ele geçirildi. Operasyon kapsamında şüpheliler gözaltına alınırken ele geçirilen maddelere ise el konuldu.  Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI