SİNOP'TA GERGİN TAHLİYE!

Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2024, Perşembe - 00:59   Okunma Sayısı: 203
Sinop Belediyesi Gazi Caddesi ve Aşıklar sahili üzerinde açılan tezgahları kaldırma kararı aldı. Zabıta ve polis ekipleri eşliğinde tezgahlar tek tek kaldırıldı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği bölgede bir esnaf karara tepki gösterip ekiplere uzun süre direndi.

Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, kentte yeni bir dönemin başladığını ve Sinop’a katkı sağlayacak kararların atılacağını geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaşmıştı. Sinop’un röntgenini çıkaran başkan Gürbüz, birçok noktada önemli dokunuşlara imza atmaya başladı. Yürütülen çalışmalar kapsamında sahil kesiminde yeni bir düzenleme yapılacağını duyuran başkan Gürbüz, bölgedeki seyyar esnaflardan tezgahlarını kaldırmalarını istedi.

Zabıta ekipleri, polis ekipleri eşliğinde esnafların tezgahlarını tek tek kaldırdı. Aşıklar parkı yakınında tezgah açan bir esnaf ise karar tepki gösterip uzun süre ekiplere direndi. Çocuğunu tezgahın içine kitleyen esnafı ekipler ikna etmek için büyük uğraş verdi. Ekipleri uzun süre peşinde dolaştıran esnaf, daha sonra ikna edilip Başkan Metin Gürbüz ile telefonda görüştürüldü. Sakinleşen esnafın dükkanı daha sonra zabıta ekiplerince kaldırıldı.
Bölgede yapılan çalışmalar neticesinde yeni bir düzenleme yapılacağı ve hiçbir esnafın mağdur edilmeyeceği öğrenildi.

Kaynak: Aydın YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI